Vivitar 105mm f2.5 1:1 macro

Vivitar 105 mm f2.5 makroobjektivet er med manuel fokus, som var populært blandt makrofotografer i 1980'erne og 1990'erne. Det er fremstillet til forskellige kameramounts, bl.a. Nikon, Canon, Pentax, Minolta, Olympus(OM) og andre.

Vivitar105mmf2.5macro 1

Dette objektiv er i stand til at producere skarpe og detaljerede billeder med et forstørrelsesforhold på 1:1, hvilket gør det ideelt til nærbilleder af små motiver som insekter, blomster og smykker. Den maksimale blændeåbning på f/2.5 giver mulighed for lav dybdeskarphed, hvilket kan være nyttigt til at isolere motivet fra baggrunden og skabe en behagelig bokeh-effekt.

Linsekonstruktionen omfatter 8 elementer i 8 grupper, og den har en minimumsfokusafstand på 0,3 meter(1 fod). Linserøret er lavet af metal og føles robust og velbygget. Vivitar 105 mm f2.5 makroobjektivet er et solidt valg til fotografen, som ønsker resultater af høj kvalitet både til macro- og portrætfotografering. 

Tip: Det er bedst at se objektivet i virkeligheden og vælge ét med rene fejlfrie glas..... det er en større opgave at adskille, rense og samle det igen(jeg har prøvet det)!