Portrætfotografering handler om at fange personlighed.

Mobil-selfies er utvivlsomt den mest populære form for portrætfotografering i dag. Mobilens vidvinkel kamera gengiver personen på en helt speciel og til tider... ikke særlig charmerende måde.
Portrætfotografens erfaring og valg af udstyr, får mere ud af billedet end blot selve portrættet - ved at sætte personen i relief til lokation og miljø. At tage et portræt billede, der vises naturligt og formidler personlighed, er en færdighed, der tager tålmodighed og øvelse. Selv foretrækker jeg "on location" fotografering og helst med narturligt lys, hvis forholdene ellers tillader det.
Portræt, fest og event fotografering(også video) er blot en hobby ..... har jeg tid, gør jeg det gerne - kommer fra Fredericia og kører ud herfra.

Send mig en E-MAIL og jeg vender tilbage asap.

Konfirmation

Konfirmationen er en helt særlig oplevelse, som kun kommer én gang i livet. Det er også den første store fest, som man selv er med til at planlægge. Det en dag med gæster, gaver og masser af glæde. Det er en fornøjelse at være fotograf ved konfirmation - glade konfirmander, stolte forældre og bedsteforældre. Gode fotos er med til at bevare minderne, om denne helt særlige dag.

Jonas2020 Kristus dark logo small  Konfirmation Lyng kirke 2018 Ida     

Konfirmation Lyng kirke 2018
Konfirmation Lyng kirke

Bryllup

Normalt ikke noget jeg gør meget i, men kan dog overtales af famillie og venner :)
Her har jeg været bryllupsfotograf hos venner i Fredericia.

Camilla og Thomas

Vibeke